Locale Altele
Sambata, 4 Mai 2024
Sam, 4 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Agenţii de poliţie sătmăreni şi-au făcut sindicat
Penina Cirţ  - Vineri, 18 Septembrie 2009

În prezenţa preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, la Satu Mare s-a înfiinţat vineri filiala judeţeană a acestei organizaţii sindicale.

 

Cel care va conduce de azi filiala sătmăreană a sindicatului agenţilor de poliţie este Cosmin Andreica, el fiind ajutat de vicepreşedintele Cristian Banc şi secretarul Constantin Ciurdea.

 

La prima „ieşire în public” a liderului sindical sătmărean, în cadrul unei conferinţe de presă, au fost prezenţi şi omologii lui de la filialele judeţene din Cluj şi Maramureş.

 

Cosmin Andreica a motivat necesitatea înfiinţării acestui sindicat prin faptul că agenţii de poliţie, adică oamenii care alcătuiesc baza sistemului de impunere a legii şi ordinii, nu sunt respectaţi nici de şefii lor şi nici de populaţie, din cauza managementului defectuos de personal.

 

Agenţii se plâng că şefii lor nu-i ajută să se evidenţieze în activitate, în schimb îi trag la răspundere chiar şi atunci când sunt nevoiţi să alimenteze cu benzină maşinile de serviciu, din banii lor.

Comparând unele localităţi din judeţul Satu Mare cu Vestul Sălbatic, Cosmin Andreica a atras atenţia că există posturi de poliţie cu câte un singur poliţist, care este nevoit, astfel, să fie, practic, de serviciu 24 de ore din 24 şi să se confrunte singuri cu toţi infractorii de raza unor comune.

 

Liderul de sindicat sătmărean şi-a fixat ca obiective principale lupta pentru drepturile colegilor săi şi îmbunătăţirea imaginii publice a acestora.

Tags: sindicat  agenti  politie  
4737 vizite
Distribuie pe