Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Satu Mare devine centru regional de colectare a ajutoarelor pentru Ucraina. Detalii stabilite de prefectul Radu Roca cu deputata Roksolana Pidlasa din Transcarpatia
Prefectura Satu Mare  - Luni, 21 Martie 2022

Prefectul Radu Roca a avut azi o întâlnire cu un membru al Parlamentului Ucrainei, doamna deputat Roksolana Pidlasa. Întâlnirea a fost solicitată de către aceasta și de europarlamentarul Cristian Terheș.


Cei doi au fost însoțiți la întâlnire de Liuba Horvat, președintele Uniunii Ucrainenilor - Filiala Satu Mare și de preotul Marius Dragoș de la Parohia Ortodoxă Halmeu.

Deputatul Roksolana Pidlasa a ținut să mulțumească sătmărenilor pentru modul în care s-au implicat în ajutorarea cetățenilor ucraineni ce fug din calea războiului. ”Am venit cu inima deschisă la Satu Mare și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru omenia de care dați dovadă. Ca deputat din Transcarpatia am decis să mă implic direct și să încercăm să asigurăm o punte clară de colaborare între partea ucraineană și Satu Mare.”

 

”Am hotărât împreună ca pe teritoriul județului Satu Mare să fie stabilită o locație pentru a crea un spațiu destinat gestionării tuturor ajutoarelor venite din Transilvania și nu numai, iar de aici, din județul Satu Mare, partea ucraineană, cu sprijinul doamnei deputat Roksolana Pidlasa, să asigure transportul acestora în Ucraina, spre zonele afectate de război”- a declarat prefectul Roca Radu.

980 vizite
Distribuie pe