Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Revelionul poliţiştilor - FOTO
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 6 Ianuarie 2010

Au lucrat în noaptea de Anul Nou, iar acum, în compensare, au tras un chef pe cinste. Poliţiştii sătmăreni au organizat marţi seara propriul lor Revelion. Petrecerea s-a ţinut la restaurantul Paloma, fiind prezente aproape 100 de persoane.
 


Iniţiativa a aparţinut filialei sătmărene a Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, preşedintele acestuia, Iulian Surugiu, petrecând împreună cu colegii de la Satu Mare.
 

 

În cele câteva cuvinte rostite la microfon în faţa invitaţilor, preşedintele SNAP a dat de înţeles că poliţiştii nu au nici pe departe condiţiile de muncă pe care le revendică de ani buni, iar obiectivul principal al sindicatului este "modernizarea agenţilor de poliţie", care, aşa cum a recunoscut Iulian Surugiu, au cam rămas la fel ca în urmă cu 20 de ani.
 

 

Băieţii de la formaţia Jade, în frunte cu solistul Alex, au întreţinut atmosfera cu melodiile de petrecere, iar poliţiştii au dansat alături de soţiile, sau după caz, iubitele lor, până la orele dimineţii. Pentru ca totul să iasă perfect, chiar patronul localului, Vasile Lup, a dat o mână de ajutor la bucătărie, iar băutura a fost şi ea la discreţie, că doar odată pe an au şi ei parte de un Revelion fără uniformă.
 




Pe data de 22 ianuarie le va veni rândul muzicienilor din Satu Mare să organizeze Revelionul, după ce au lucrat şi ei la cumpăna dintre ani. Locaţia va fi stabilită în zilele următoare.

12848 vizite
Distribuie pe