Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se deschide clubul Deja-Vu
Sergiu Lenghel  - Joi, 5 August 2010

Cea mai sexy DJ-iţă din Transilvania va mixa începând de sâmbătă în clubul Deja-Vu. Inaugurarea are loc în locaţia în care a funcţionat fosta discotecă Bora Bora. Pályi-Kiss Annamária, alias DJ Lanna, a promovat recent cursurile de DJ organizate de Şcoala de Arte şi va mixa alături de rezidentul clubului, DJ Pepe.

 

Unul dintre patronii discotecii, Gheorghe Pop, ne-a declarat că în fostul Bora Bora s-au făcut schimbări majore, care cu siguranţă vor fi pe placul sătmărenilor.

De ce s-a ales un alt nume? Se impunea alegerea unui nume potrivit pentru inaugurarea clubului care oferă acum o altă imagine publicului amator de clubbing, mai ales că va fi şi prima seară în care DJ Lanna va mixa oficial în noul Deja-Vu.

 

Tânăra de 20 de ani este originară din Cehu Silvaniei şi urmează cursurile de psihologie-pedagogie la Universitatea Babes-Bolyai - filiala Satu Mare.

 

Sătmărenii sunt invitaţi în număr cât mai mare în discoteca aflată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, intrarea fiind liberă pentru toată lumea. Sâmbătă se vor aduce mai multe animatoare care vor dansa provocator, iar din partea casei se vor oferi cocktailuri gratuite pentru primele 50 de fete care vor intra în noul club.

10881 vizite
Distribuie pe