Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cea mai tare petrecere de Revelion, la Restaurantul Paloma
SM Online  - Vineri, 16 Decembrie 2011

Dacă nu ştiţi încă unde vă veţi petrece noaptea dintre ani, vă oferim noi cea mai bună sugestie: Restaurantul Paloma. Rezervaţi-vă de acum locurile şi veţi beneficia de cea mai atractivă ofertă de Revelion, la cel mai bun raport preţ – calitate din oraş: 189 lei/persoană. Una din atracţiile principale ale petrecerii va fi tombola cu premii consistente.

 

Organizatorii vor pregăti pentru petrecăreţi un meniu cu patru feluri – aperitiv bogat, supă de varză cu afumătură, peşte şi crenvurşti – la care se adaugă un tort uriaş şi delicios, plus băuturi răcoritoare în cantităţi nelimitate.

 

Muzica va fi asigurată de DJ David şi formaţia Sincron, una dintre cele mai apreciate trupe din Satu Mare.

Punctul culminant al serii, însă, după momentul de la miezul nopţii, va fi extragerea câştigătorilor la tombola la care vor participa toţi petrecăreţii.

 

Premiul I va fi o săptămână de relaxare pentru două persoane la oricare staţiune din ţară, premiul II înseamnă un sejur de trei zile la Băile Felix, iar premiul III va consta într-o zi de wellness (masaj, saună, jacuzzi). De asemenea, vor fi puse la bătaie şi alte premii consistente.


Grăbiţi-vă să vă rezervaţi locuri la cea mai tare petrecere din oraş în noaptea de Revelion, la numărul de telefon 0726-187.057.    

6202 vizite
Distribuie pe