Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cozi mari la Direcția Agricolă Satu Mare pentru despăgubirile de secetă. Prefectul Radu Roca a chemat în ajutor funcționari de la ANIF
Prefectura Satu Mare  - Luni, 17 Iulie 2023

Prefectul Radu Roca, alături de directorul Cancelariei, Radu Iancu, s-a deplasat și astăzi la sediul Direcției pentru Agricultură a județului (DAJ) Satu Mare pentru a verifica modul de organizare a activității de preluare a cererilor fermierilor sătmăreni depuse ca urmare a calamităților suferite în anul 2022 de perioada de secetă pedologică, activitate care are termen final în această săptămână.

Deoarece în continuare se înregistrează timpi mari de așteptare de către fermieri la ghișeele înființate, prefectul a solicitat conducerii ANIF – Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare – Filiala Satu Mare sprijinirea colegilor de la DAJ în activitatea de preluare a dosarelor de despăgubire.

Reamintim beneficiarilor că documentele necesare pot fi transmise și în format electronic către Direcția Agricolă Județeană, la adresa de email dadr.sm@madr.ro  sau depuse la sediu.

Dosarul pentru despăgubire constă în următoarele documente:

- cerere de acordare a grantului;

- copie după procesul-verbal de calamitate;

- declarație angajament;

- adeverință de cont bancar pentru virarea sumelor.

740 vizite
Distribuie pe