Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Policlinica Veche modernizată până în iunie, urmează Spitalul Vechi
Florin Răchitan  - Marti, 13 Martie 2012

Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, respectiv Mircea Govor, însoţiţi de directorul Direcţiei Tehnice a Consiliului Judeţean, Ioan Şereş, au controlat vineri dimineaţa stadiul în care se află lucrările de modernizare a Policlinicii Vechi de pe strada Gheorghe Lazăr. Ei au cerut ca lucrările să fie finalizate până în iunie.

 

Lucrările constă în refacerea instalaţiilor, a acoperişului, încălzirii, tâmplăriei şi izolaţiilor, urmând să fie montate pardoseli noi, gresie, faianţă, precum şi un lift, dar va fi reabilitat complet şi exteriorul clădirii.

 

La parter va fi amenajat un compartiment de balneo-fizioterapie şi un centru de recoltare a probelor pentru analize, iar la etajele clădirii vor fi cabinetele medicale ale Spitalului Judeţean, unul dintre ele urmând să fie dotat şi cu un aparat Roentgen digital.
 

 

"Aici vor fi efectuate consultaţii gratuite şi analize. Am reorganizat spaţiul astfel încât oamenii să nu mai fie trimişi în trei locuri pentru un diagnostic. Toate investigaţiile se vor face aici, pe loc, instalăm o reţea de transfer date, pentru că unele investigaţii trebuie interpretate la Spitalul Judeţean şi totul se face pe Internet” - a declarat Csehi Arpad.

 

El a verificat lucrările împreună cu şeful de şantier, căruia i-a fixat ca termen de predare Ziua Copilului, adică 1 iunie. De asemenea, a anunţat că au început deja procedurile de licitaţie pentru modernizarea clădirii Spitalului Vechi, care va fi reabilitată complet în cursul acestui an. Valoarea lucrărilor este estimată la 15 milioane de lei.

3029 vizite
Distribuie pe