Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Băsescu şi-a făcut site de campanie
Evenimentul Zilei  - Luni, 18 Mai 2009
Mezina preşedintelui, candidat independent la alegerile europene din 7 iunie, şi-a lansat un site de campanie
, sub sloganul "eba ia atitudine!"

"Bine te-am găsit! Sunt EBA. Hai să ne întâlnim să vezi ce fac eu în mod real! Ce locuri văd, ce oameni întâlnesc, ce părere am în general şi cum încerc să fiu mai bună pentru ce mi-am propus: să te reprezint cu bună-credinţă în Europa.

Îmi inchipui că poate te-ai distrat măcar o dată citind jurnalul “meu” fictiv din Academia Caţavencu, un pamflet gustat de public. Ca ficţiune, e bun, recunosc. Dar eu zic că a venit timpul să îţi arunci un ochi şi pe jurnalul meu real. Asta ca să ştii ce planuri am, ce gândesc, ce îmi place şi cine sunt cu adevărat, nu imaginea pe care mi-a făcut-o presa", astfel îşi întâmpină Elena cititorii, în prima postare din 6 aprilie.

Ea mărturiseşte, în continuare, că "poate ţintesc prea mult acum", însă ne asigură că "se pregăteşte de ceva vreme".

Mezina şefului statului abordează în "jurnalul" său subiectul copiilor ai căror părinţi muncesc în străinătate şi pe cel al navigaţiei pe Dunăre, teme pentru care propune soluţii, în calitate de viitor europarlamentar.

În plus, EBA a publicat mai multe fotografii, printre care câteva din copilăria sa, alături de părinţii şi sora ei.  

Tags: elena basescu  site  campanie  
2465 vizite
Distribuie pe