Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Britney Spears a consumat alcool la 13 ani, si-a pierdut virginitatea la 14 si s-a drogat la 15
Hotnews  - Sambata, 6 Septembrie 2008
Britney Spears dezamageste din nou. Dupa ce starul pop a sustinut mereu ca si-a pierdut virginitatea cu fostul prieten, Justin Timberlake, mama ei spune ca vedeta minte.
 
Lynne Spears dezvaluie intr-o carte intitulata "Through the Storm" (Prin furtuna) ca Britney consuma alcool la 13 ani, facea sex la 14 si se droga la 15, scrie entertainmentwise.com.

Mama divei pretinde ca aceasta a consumat alcool dupa ce a intrat in echipa "The Mickey Mouse Club" si a facut prima data sex, cu un an inainte de a deveni faimoasa, cu un fotbalist in varsta de 18 ani. Lynne recunoaste ca i-a permis lui Britney sa faca sex cu Justin, insa cand aceasta avea 16 ani.

Potrivit mamei ei, artista a consumat droguri prima data la 15 ani, dupa ce si-a inregistrat hitul de debut Hit Me Baby One More Time.

Relatiile dintre Britney si mama ei au devenit foarte tensionate de cand vedeta a divortat de Kevin Federline. Lynne a luat partea ginerelui sau, chiar si dupa ce Britney a pierdut custodia celor doi copii ai sai, Sean Preston si Jayden James.
23806 vizite
Distribuie pe