Locale Altele
Sambata, 20 Iulie 2024
Sam, 20 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cătălina Ponor - cea mai sexy gimnastă
Libertatea  - Sambata, 25 Octombrie 2008
Considerată una dintre cele mai frumoase gimnaste ale Romaniei, Cătălina Ponor s-a retras din sportul de performanţă in urmă cu un an, după Campionatele Mondiale de la Stuttgart. Acum işi umple timpul cu jobul de la fundaţia lui Gigi Becali (unde este director de imagine), călătorind şi ţinand cursuri de gimnastică.

Se gandeşte şi la o carieră de antrenoare, dar nu pentru viitorul apropiat. “Gimnastica este viaţa mea. Aş sta in sală 24 de ore din 24. Insă deocamdată nu sunt foarte atrasă de ideea de a deveni antrenoare cu acte in regulă. Poate mai tarziu”, a declarat ea pentru Libertatea.

Cătălina are o siluetă de invidiat, pe care spune că şi-o menţine făcând mişcare şi “ajustând” porţiile din farfurie. “Mănânc destul de puţin, pentru că îmi place să fiu în formă. În plus, când am timp, intru în sală şi fac mişcare”, ne-a mărturisit multipla campioană olimpică.

Frumoasa de 21 de ani nu ascunde că are o relaţie cu Robert Stănescu, component al lotului masculin de gimnastică, dar spune că nu se simte confortabil să vorbească despre asta: “Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea intimă. Prefer să fiu discretă.”

Tags: catalina ponor  gimnasta  sexy  
19384 vizite
Distribuie pe