Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma somează Primăria Satu Mare să asigure condiții civilizate în Piața de Vechituri
Florin Răchitan  - Marti, 5 Septembrie 2023

Deputatul liberal Adrian Cozma a postat pe contul său de Facebook un scurt material video înregistrat în Piața de Vechituri din Satu Mare, în timpul ploii torențiale de duminică.

În filmare se vede cum comercianții și clienții se ascund de ploaie sub prelatele improvizate de unii dintre târgoveți, în timp ce restul tarabelor sunt expuse intemperiilor, în condițiile în care prioritatea Primăriei Satu Mare la ”marea reabilitare” a pieței a fost doar turnarea unui strat de asfalt și cam atât (deja cam tot Sătmarul înțelege de ce ;)) Noroc că nu a pus pavaje gri, ieftine :)))))

Redăm în continuare postarea deputatului Adrian Cozma:

”Comercianții, dar și clienții din Piața de Vechituri din Satu Mare simt pe pielea lor - la propriu! - ce înseamnă modernizarea în viziunea Primăriei Satu Mare. Au fost dărâmate vechile tarabe acoperite, fiind înlocuite cu niște tejghele improvizate, ca vai de lume, astfel că bieții vânzători sunt pur și simplu lăsați în bătaia vântului, a ploilor și, nu peste mult timp, a ninsorilor. Așa cum era înainte, de bine de rău, piața asigura o minimă protecție târgoveților.

Acum e jale! Unde nu-i cap, vai de picioare, mai ales dacă ți le bagi în toată administrația locală!

Somez Primăria municipiului Satu Mare să remedieze de urgență această neplăcută situație și să asigure un minimum de condiții civilizate pentru a se putea desfășura o activitate comercială normală în cea mai veche piață a Sătmarului”!




815 vizite
Distribuie pe