Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Admitere la școlile de jandarmi
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 19 Octombrie 2023

Jandarmeria Satu Mare continuă campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru concursul de admitere în instituțiile militare de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, arma jandarmi, sesiunea octombrie 2023.

Campania se adresează tinerilor absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat care îşi doresc o carieră militară.

În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, Jandarmeria Satu Mare desfășoară campania de recrutare pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română, fiind alocate un număr de 700 locuri,  astfel:

•           La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, dintre  care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri celor de altă minoritate.

•           La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, dintre  care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri celor de altă minoritate.

Cererea-tip de înscriere se completează lizibil, se semnează și se transmite EXCLUSIV în format electronic (scanat) până pe data de 5 noiembrie, pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriasatumare.ro,  inclusiv în zilele de sâmbătă si duminică, iar dosarele de candidat se depun în volum complet, până pe data de 24.11.2023,  ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Toate informaţiile referitoare la oferta educaţională pot fi primite, personal la sediul unităţii noastre din Satu mare, strada Ecaterina Teodoroiu, nr 1 sau prin consultarea următoarelor site uri:  

ATENŢIE Cererile de înscriere pentru sesiunea octombrie 2023 trebuie depuse până la data de 05 noiembrie 2023.

1368 vizite
Distribuie pe