Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu, exmatriculată de la facultate
Mediafax  - Luni, 17 Noiembrie 2008

Vedeta Antenei 1, Mihaela Rădulescu, a fost exmatriculată de la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion din cauza absenţelor de la cursuri şi examene, informează Click!

Decanul onorific al Facultăţii de Arte de la Universitatea Hyperion, Geo Saizescu, a dezvăluit pentru Click! că diva nu s-a mai prezentat la cursuri şi examene de trei ani, astfel că s-a văzut nevoit să o şteargă din evidenţa şcolii.

“Ştiu că spune prin emisiuni că învaţă la noi, dar ea nu mai este studenta noastră de foarte mult timp. A terminat primul an cu brio, după care nu a mai venit la şcoală. Pentru că ştiam că are un program foarte încărcat, am încercat să o ajut. I-am dat cărţi de pe care să înveţe, am scutit-o de prezenţă, cu condiţia să facă lucrări şi referate acasă, dar tot nu s-a ţinut de treabă. Nu a avut chef să înveţe, iar la experienţa ei de viaţă nu puteam eu să o oblig să termine facultatea”, a declarat regizorul, scenarist şi actor Geo Saizescu.

El a adăugat că dacă ar fi venit la cursuri, Mihaela ar fi fost acum studentă în anul IV, la clasa profesorilor Bogdan Drăgulescu şi Sabina Pop.

Tags: mihaela radulescu  exmatriculata  facultate  
1202 vizite
Distribuie pe