Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Draexlmaier īnchide temporar fabrica din Satu Mare
Mediafax  - Sambata, 6 Decembrie 2008

Producătorul de componente pentru industria auto Draexlmaier īnchide temporar producţia la toate cele cinci fabrici pe care le deţine īn Romānia, din cauza scăderii cererii, angajaţii urmānd să beneficieze de toate drepturile salariale īn perioadele īn care nu vor lucra, a anunţat vineri compania.

Fabrica de sisteme electrice din Satu Mare se va īnchide īn data de 20 decembrie, iar activitatea se va relua, potrivit oficialilor companiei, īn 11 ianuarie 2009.

"Competiţia tot mai acerbă din branşă impune o permanentă optimizare a structurilor. Pentru a menţine pe termen lung locurile de muncă din Romānia, īn ultimii ani au fost făcute investiţii importante. Evenimentele economice mondiale din ultimele săptămāni şi luni fac necesare noi eforturi pentru asigurarea viitorului. Pentru a compensa īncărcarea foarte redusă a capacităţilor de producţie, īn filialele din Romānia, au fost stabilite concedii prelungite", arată Draexlmaier.

Compania precizează că īn aceaste perioade de concediu, de la care sunt exceptaţi salariaţii de la serviciile personal şi cei care trebuie să lucreze īn perioada sărbătorilor de iarnă, angajaţilor li se vor asigura toate drepturile salariale.

Tags: draexlmaier  satu mare  inchis  
13961 vizite
Distribuie pe