Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Draexlmaier închide temporar fabrica din Satu Mare
Mediafax  - Sambata, 6 Decembrie 2008

Producătorul de componente pentru industria auto Draexlmaier închide temporar producţia la toate cele cinci fabrici pe care le deţine în România, din cauza scăderii cererii, angajaţii urmând să beneficieze de toate drepturile salariale în perioadele în care nu vor lucra, a anunţat vineri compania.

Fabrica de sisteme electrice din Satu Mare se va închide în data de 20 decembrie, iar activitatea se va relua, potrivit oficialilor companiei, în 11 ianuarie 2009.

"Competiţia tot mai acerbă din branşă impune o permanentă optimizare a structurilor. Pentru a menţine pe termen lung locurile de muncă din România, în ultimii ani au fost făcute investiţii importante. Evenimentele economice mondiale din ultimele săptămâni şi luni fac necesare noi eforturi pentru asigurarea viitorului. Pentru a compensa încărcarea foarte redusă a capacităţilor de producţie, în filialele din România, au fost stabilite concedii prelungite", arată Draexlmaier.

Compania precizează că în aceaste perioade de concediu, de la care sunt exceptaţi salariaţii de la serviciile personal şi cei care trebuie să lucreze în perioada sărbătorilor de iarnă, angajaţilor li se vor asigura toate drepturile salariale.

Tags: draexlmaier  satu mare  inchis  
13971 vizite
Distribuie pe