Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Părintele Ioan Roman este noul director al Caritas Satu Mare
Caritas Satu Mare  - Marti, 3 Iulie 2018

La sediul Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare a avut loc marți numirea în funcție a noului director. La eveniment a fost prezent episcopul Schönberger Jenő, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa directorului Ladislau Lang ajuns la final de mandat.

„Dumnezeu îi dăruiește fiecăruia har pentru îndeplinirea sarcinilor care i-au fost încredințate, cu condiția să rămână în contact cu acesta. Îi mulțumesc domnului doctor că a păstrat contactul cu harul divin și că și-a îndeplinit excelent sarcina pe care i-am încredințat-o”– a afirmat episcopul diecezan. 

Ladislau Lang i-a mulțumit episcopului pentru sprijinul de care a avut parte în cei patru ani în care s-a aflat în fruntea organizației și a mulțumit colegilor pentru munca lor devotată. Apoi i-a înmânat noului director, în mod simbolic, cheia organizației.

Părintele Ioan Roman a spus că este o mare onoare să-și asume o sarcină atât de frumoasă. „Simbolul organizației Caritas nu reprezintă dragostea afectivă, ci dragostea efectivă. Misiunea noastră este să trăim în acest fel simbolul care ne reprezintă ca organizație și sunt sigur că astfel Domnul va binecuvânta activitatea noastră” – a afirmat protopopul Ioan Roman.

Tags: director  caritas  ioan roman  
3348 vizite
Distribuie pe
Paul Antonescu
Felicitari parinte Ioan Roman ! Desi suntem tristi ca plecati de la noi !
2018-07-04 23:18:03