Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ajutor pentru un debut reuşit pe piaţa muncii
Fundatia Hans Lindner  - Luni, 4 Februarie 2013

Fundaţia Hans Lindner face un apel către toţi tinerii între 16 şi 26 ani, care n-au nici loc de muncă, nici ocupaţie, să participe la programul GO START al fundaţiei.
 Grupul ţintă al programului il reprezintă tinerii, care într-un fel sau altul şi-au întrerupt sau au terminat studiile şcolare, respectiv pe care, doar studiile nu-i ajută să-şi atingă scopurile în viaţă. Ei trăiesc totuşi cu speranţa să aibă odată un debut reuşit pe piaţa muncii.

 

GO START este mai mult decât un program, este o comunitate prietenoasă, primitoare, unde tinerii sunt iniţiaţi în diverse îndeletniciri meşteşugăreşti şi gospodăreşti (bucătărie-conservare legume fructe, reparaţii casnice, grădinărit, croitorie), cu scopul de a-şi regăsi echilibrul social şi ulterior pentru a se integra pe piaţa muncii.


Ei mai sunt ajutaţi în găsirea unui loc de practicare a unei meserii, apoi găsirea locului de muncă adecvat, dar şi în menţinerea acestuia.

 

Fundaţia contează şi pe atenţia celor care cunosc tineri de acest gen, cunosc situaţii asemănătoare, chiar şi în familii obişnuite. Ei sunt rugaţi să-i îndrume pe cei în cauză către fundaţie, unde se oferă şi informaţii suplimentare: adresa Str.Ceahlăului nr. 38, sau la nr.de tel. 0733.953.763 (d-na Alexandra Pop).

871 vizite
Distribuie pe