Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Masaj terapeutic pentru pensionari
Florin Răchitan  - Joi, 18 Noiembrie 2010

Continuând seria acţiunilor dedicate pensionarilor sătmăreni, omul de afaceri Vasile Lup a invitat la Restaurantul Paloma, locul obişnuit al activităţilor Clubului Vârstnicilor, un maseur profesionist de la Reflexo Vital Corina, Sarvari Szilard, pentru a le oferi şedinţe de masaj terapeutic membrilor clubului.

 

Pensionarii s-au declarat încântaţi de iniţiativă, cel mai curajos fiind chiar preşedintele asociaţiei lor, Mircea Marian, care s-a încumetat să se supună primul tratamentului asigurat de Szilard.

 

Au urmat apoi zeci de doamne, care au declarat că s-au simţit întinerite după ce au beneficiat de masajul celui mai bun specialist în domeniu din Satu Mare.



Acesta le-a făcut pensionarilor un aşa-numit masaj suedez, benefic persoanelor care vor să scape de stres, depresii, tulburări endocrine sau circulatorii, insomnie sau dureri de spate.

 

Pensionarii care au rămas cu impresii plăcute după această şedinţă de masaj au fost invitaţi să continue acest tratament alternativ şi la Centrul Reflexo Vital Corina, unde Sarvari Szilard organizează şi cursuri de formare profesională în meseria de tehnician maseur, cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

 

 

3040 vizite
Distribuie pe