Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii au adunat 500 de pachete cu alimente pentru sinistraţi
Florin Răchitan  - Marti, 28 Februarie 2012

În cadrul unei acţiuni speciale „Girafa – sătmăreni în sprijinul românilor înzăpeziţi” membrii Organizaţiei de Tineret şi ai Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal din Satu Mare, precum şi ai Asociaţiei I.C. Brătianu au adunat într-o săptămână peste 500 pachete cu alimente pe care le vor trimite sinistraţilor afectaţi de căderile masive de zăpada din comuna Ghergheasa, judeţul Buzău.

 

Femeile liberale au adunat pachetele în punctele de colectare amenajate în supermarketurile din Satu Mare, în timp ce tinerii liberali au avut misiunea de a aduna cantităţi însemnate de alimente de la firmele sătmărene, cel mai generos sponsor dovedindu-se societatea Sam Mills din Botiz, care a donat 400 pachete cu paste făinoase.

 

Rezultatul acţiunii „Girafa” a fost prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, Dorina Grunfeld, vicepreşedintele Anna-Maria Maruşca şi preşedintele Tineretului Liberal Satu Mare, Gheorghe Rişcău, cel care, împreună cu alţi tineri voluntari din organizaţie, va însoţi transportul până la destinaţie.

 

„Am luat legătura cu colegii noştri de partid din Buzău, care ne-au îndrumat spre comuna respectivă, unde trăiesc aproximativ 500 de familii izolate în ultima vreme din cauza căderilor masive de zăpadă. Vom oferi fiecărei familii câte un pachet conţinând alimente de bază, precum făină, ulei, paste făinoase, conserve şi dulciuri. Liberalii de acolo ne vor ajuta la distribuirea pachetelor. Ţinem să le mulţumim sătmărenilor care nu au rămas indiferenţi la suferinţele semenilor lor în această perioadă grea” – a declarat preşedintele OTL, Gheorghe Rişcău.

1555 vizite
Distribuie pe