Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Produse nutritive naturale de la Johann Body Shop
Florin Răchitan  - Miercuri, 1 Octombrie 2008

Cei care doresc să trăiască o viaţă sănătoasă, ce include alimentaţie echilibrată şi sport, au acum posibilitatea ca, după exerciţiile fizice efectuate la Johann Fitness Center, să treacă pe la magazinul Johann Body Shop pentru a-şi procura o gamă largă de produse nutritive, exclusiv naturale.


Magazinul, singurul din municipiul Satu Mare cu un asemenea profil, deschis pe strada George Coşbuc nr. 1, oferă produse nutritive avizate de Ministerul Sănătăţii. Ele sunt destinate atât sportivilor de performanţă, cât şi amatorilor sau celor care doresc să se revitalizeze consumând aceste produse.

Magazinul “Universal Nutrition” este singurul loc din oraş de unde puteţi procura produse pentru slăbit, tonifiere, pentru creşterea masei musculare, proteine, carbohidraţi, creatine, vita-mine, minerale, aminoacizi, consumatoare de grăsimi, care ard celulita.

În acest magazin beneficiaţi şi de sfatul unui expert nutriţionist, care vă poate consilia în stabilirea unui program de alimentaţie ştiinţifică, de tonifiere şi de întreţinere a organismului ori, dacă doriţi, vă stabileşte un program riguros de antrenamente.

Printre produsele nutritive care se comercializează în acest magazin se numără Universal, Weider, Natural Plus, Pro Nutritions, Vitalife, Natural Best, Ultimate Nutritions, Redis, Scitec, Natures Best, BSN, Muscleth, Nutrend, USA Natural.

Produsele care nu se găsesc în magazin se pot comanda şi sunt livrate în maximum 48 de ore. Printre clienţii magazinului se numără atât persoane fizice, cât şi cluburi şi asociaţii sportive care doresc să achiziţioneze acest produse în cantităţi mai mari, iar în aceste situaţii se acordă reduceri substanţiale la preţ. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 şi 17.00, iar sâmbăta între 10.00 şi 14.00.

Tags: produse nutritive  slabit  johann body shop  
8386 vizite
Distribuie pe