Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei sătmărence au câştigat la tombola Beauty Land
SM Online  - Luni, 1 Noiembrie 2010

În urma tragerii la sorţi la tombola organizată în cadrul campaniei promoţionale a Salonului de frumuseţe şi remodelare corporală Beauty Land de pe strada Luceafărului nr.11, desfăşurată în cursul lunii octombrie, trei cititoare SM Online vor fi răsfăţate cu premii valoroase.

 

Sătmărencele norocoase sunt cele care s-au înscris la tombolă cu următoarele nickname-uri:

 

Ralu – a câştigat un abonament de 60 de minute la solar;

 

Judit – a câştigat un abonament de 90 de minute la solar;

 

Nineta – a câştigat un tratament complet de remodelare corporală, ce include două şedinţe de electro-stimulare corporală, o şedinţă de vacuum şi 45 de minute de saună.

 

Câştigătoarele au fost deja anunţate prin e-mail şi urmează să beneficieze de aceste servicii oricând doresc ele.

 

Cititoarele care nu au fost norocoase de data aceasta pot să beneficieze în continuare de servicii de masaj, cosmetică, manichiură, pedichiură, remodelare corporală şi bronzare la cele mai bune tarife din oraş, numai la Salonul Beauty Land de pe strada Luceafărului nr.11, vis-a-vis de stadionul Olimpia.

 

Mai mult, toate clientele care se programează la şedinţe de solar primesc gratuit creme de bronzare. Informaţii suplimentare la numerele de telefon 0728-018.000 sau 0748-384.040.

7948 vizite
Distribuie pe