Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Remodelare corporală gratis la Beauty Land
SM Online  - Vineri, 8 Octombrie 2010

Unul dintre cele mai cunoscute centre de înfrumuseţare din Satu Mare, Beauty Land de pe strada Luceafărului nr.11, oferă acum cititoarelor SM Online promoţii excepţionale, precum şi premii substanţiale la o tombolă la care puteţi câştiga toate serviciile oferite de acest salon apreciat de multe sătmărence.

 

Cititoarele care doresc să fie răsfăţate şi înfrumuseţate de personalul profesionist de la Beauty Land sunt invitate să se înscrie până la sfârşitul lunii octombrie la tombola organizată de SM Online.

 

Premiile puse în joc sunt următoarele:

 

Premiul I – tratament complet de remodelare corporală (include două şedinţe de electro-stimulare corporală, o şedinţă de vacuum şi 45 de minute de saună)

 

Premiul II – abonament de 90 de minute la solar

 

Premiul III – abonament de 60 de minute la solar

 

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi cu nume (sau nickname) în modulul de comentarii de mai jos şi să răspundeţi la întrebarea: Care centru de înfrumuseţare oferă cele mai tari premii şi promoţii de sezon?

 

Tragerea la sorţi va avea loc la sfârşitul lunii octombrie, iar numele câştigătoarelor vor fi anunţate pe SM Online.


 

În plus, toate clientele Beauty Land care se programează la şedinţe de solar primesc gratuit creme de bronzare, dacă fac referire la acest articol de pe SM Online. Bronzarea rapidă şi durabilă este asigurată de tuburile speciale Black Magic (Magia Neagră), iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima şedinţă de solar.


Centrul de înfrumuseţare Beauty Land practică în această perioadă cele mai bune tarife din oraş la toate serviciile: masaj, cosmetică, manichiură, pedichiură, remodelare corporală, bronzare.


 

Programări se pot face la numerele de telefon 0728-018.000 sau 0748-384.040.

15009 vizite
Distribuie pe
Claudia Ioana Onaca
Claudia, beauty land
2018-06-05 20:07:25