Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
OrGano Gold, acum şi la Satu Mare
SM Online  - Joi, 7 Iulie 2011

Considerată cea mai sănătoasă cafea din lume, datorită efectelor miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum adăugată în compoziţia ei, cafeaua OrGano Gold este acum disponibilă şi la Satu Mare, iar cei care sunt interesaţi de o afacere profitabilă sunt invitaţi să facă parte din reţeaua de distribuţie a produselor OrGano Gold. Colaboratorii sunt aşteptaţi la conferinţele lunare organizate la Satu Mare.

 

Efectele miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum, care contine cateva sute de elemente biologic active cu influenţe benefice asupra sistemului imunitar, sunt cunoscute de mai bine de 2000 de ani.

 

Ciuperca Ganoderma Lucidum contine hidrati de carbon, albumine in proportie redusa, grasimi, alcaloizi, vitamine si saruri minerale. De asemenea contine si un numar de 17 aminoacizi.

Prezinta efect de diminuare a consecintelor secundare ale tratamentului chemoterapeutic. Are efect de scadere a presiunii arteriale si a nivelului de colesterol.

Regleaza activitatea intestinala, ajutand in cazul procesului de digestie. Preintampina procesele inflamatorii.

 

Substanţa cu aceste proprietăţi se găseşte din abundenţă în produsele de cafea sau ceai negru din gama OrGano Gold, pentru care se caută distribuitori la Satu Mare. Oricine se poate înscrie şi poate să aleagă între statutul de consumator sau distribuitor ale acestor produse.

 

Distribuitorii beneficiază de bonusuri consistente, ce le asigură nişte venituri stabile pentru o activitate ce poate fi organizată din propriile locuinţe. Iniţiatorii sistemului organizează în fiecare lună conferinţe pe această temă la Satu Mare, la care sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0744-905760.

8343 vizite
Distribuie pe